Om oss

Roger Dahl

Daglig Leder

Roger er en inspirerende, positiv menneskekjenner, en kremmer, og en målbevisst resultatskaper. Som konsulent, coach og kursleder har han en engasjerende og humørfylt arbeidsform.

Kjernekompetanse

  • Ledelse av salgsorganisasjoner
  • Kulturutvikling med fokus på kunde- og markedsorientering
  • Coaching og trening av team/enkeltpersoner innen salg og salgsledelse
  • Salgsstrategier
  • Utvikling av kundeporteføljer

Erfaring
Roger har 12 års erfaring, både i rollen som Key Account Manager, og som salgsdirektør i mediebedrifter. Han har oppnådd suksess med salgsresultater hos etablerte aktører som TVNorge og Clear Channel, og i oppstartsbedrifter som Osloposten og Metropol TV.
I 2005 startet han opp Spinoza sammen med Hanne Skattum. Som partner og senior konsulent er han sentral drivkraft i selskapet.

Roger spilte i eliteserien i norsk ishockey (1984-1989) og har mange landskamper på juniornivå. Han er fremdeles aktiv på et av Norges beste old boy’s lag. Erfaringene som lagspiller, med prestasjonspress og ansvar for egen talentutvikling, kommer ofte til nytte i coaching av team innen salgsutvikling og inkluderende ledelse.
Roger har høyskoleutdanning i økonomi, markedsføring (NMH)

Samarbeids-partnere

Hilde Beate Berg- Coach

Hilde Beate har lang erfaring som leder. Hun kommer fra stillingen  som sjefredaktør i Aller Media. Hilde er opprinnelig utdannet medieviter og de siste 2 årene utdannet seg til sertifisert NLP coach.
Hun er opptatt av utvikling og positive endringer . Hun kombinerer sin bakgrunn bra og er  spesialist på  område på personlig merkevarebygging og hvordan du som leder kan fremstå med en tydeligere kommunikasjon. Hun gjør merkevarebygging til ditt største konkuransefortrin.

Les mer : www.hildebeateberg.no